För inte länge sedan fanns det massor av olika musiktidningar i nästan varje kiosk det var bara välja och vraka. En musikfantast som inte längre kan läsa sina musiktidningar, vad är det för något?

Därför skapas den här artikeln, att du som musikfantast snabbt och enkelt ska kunna hitta rätt musiktidningar igen, kiosken har byts ut mot internet. Det är bara att acceptera att utvecklingen har sin gång och saker byts ut.

Jag tänkte först tipsa om tidningen Världens Historia som nu finns som tidningsprenumeration med premie, där det finns ett specialerbjudande där du får en prenumeration värd 626 kronor för 99 kronor plus att du får ett par hörlurar med bluetooth på köpet.

Om du ska beställa tidningsprenumerationer med premie så ska du kolla www.prenumeration.online som är en samlingssida för tidningar. Det går snabbt och enkelt att beställa och du får oftast mycket speciella deals som gör att du sparar mycket pengar.

GAFFA är en tidning som jag gillar väldigt mycket. Den har ett bredd som gör att man kan hitta allt möjligt roligt. GAFFA är den största musiktidningen i Sverige och har riktigt fina och trevliga artiklar att läsa. Tidningens första nummer kom 2010 så man har jobbat på i sex friska år nu och tagit Sverige med storm.

En annan tidning som har fått mycket uppmärksamhet är tidningen “Rock Sound” som jag verkligen gillar. Här har vi en lite roligare bredd från pop till extrema genrer av dödsmetall vilket kanske det inte skrivs om så mycket. Mycket roliga artiklar kan dyka upp där.
Sen får vi ju inte glömma “Får jag lov” som är en tidning för dig som älskar dans och dansbandsmusik. Man får även mycket inom country, rockabilly och schlager. Här kommer du få information om nya släpp inom dansbandsvärlden och intervjuer med ditt favoritband.