Min resa på GazellMusic

När jag sökte jobbet på GazellMusic så visste jag inte riktigt hur jag skulle börja skriva mitt CV. Jag satt och sökte på olika mallar på nätet och tog fram olika tips från olika sajter. Det tog en lång tid innan jag hittade rätt mall och rätt design på mitt framtida CV. Anledningen till att jag hittade rätt är tack vare Aspirantus CV-tjänst. Dom hjälpte mig att finna rätt design som passar min personlighet och den attityden som jag vill ha i mitt jobbsökande.

Med hjälp av Aspirantus kunde jag använda deras gratis CV-byggare och kostnadsfritt få hjälp att göra det snyggt och prydligt i min ansökan. Det enda jag behövde göra var att skapa ett personligt konto helt kostnadsfritt och sedan börja skriva in mina arbetserfarenheter och meriter. Allting med Aspirantus är gratis vilket är så himla skönt, man behöver inte spendera en enda krona för att få hjälp. Helt fantastiskt!
Många olika CV-mallar och CV-byggare brukar vara krångliga att förstå och att använda. På Aspirantus hemsida är det lätt att navigera och enkelt att förstå de olika fälten som skall fyllas på. Man får även valmöjligheter bland tjugo moderna och fräscha mallar som passar alla branscher och jobb. Vill man byta utseende så kan man göra det med ett par enkla knapptryck.

Någonting annat som jag reflekterade över är att alla mallar på Aspirantus är godkända och utvecklade av olika rekryterare i olika branscher. Det gjorde mig otroligt trygg i mina val. Man kan verkligen känna sig trygg med hanteringen och upplägget av mallen.

En annan grej som jag tycker är otroligt svårt och framför allt när jag sökte tjänsten hos GazellMusic var att skriva ett grymt personligt brev. Allt jag skrev blev taffligt och kändes inte bra. Med hjälp av Aspirantus verktyg kan man även få hjälp med ett personligt brev. Hur ska man uttrycka sig, vilken struktur skall man ha och vad är viktigt i ett personligt brev för att nå fram till den potentiella HR/rekryteraren. Perfekt guidning och enkelt att förstå hur man skall göra!

Aspirantus driver även en egen bloggportal där man kan läsa om olika tips och vad som är viktigt i jobbsökandet. Man slipper alltså vända sig till Arbetsförmedlingen för att få tips eftersom man nu kan få professionella tips direkt online, supersmidigt enligt mig. Framför allt så spar man tid på detta och kan fokusera på innehållet i sitt personliga brev.

Jag vill tipsa andra jobbsökande om denna tjänst eftersom det gav mig en anställning på GazellMusic och hela hanteringen av mitt CV är så bra. Fler borde verkligen ta del av detta. Du behöver bara registrera ett konto med hjälp av din e-postadress och sedan ange ett lösenord. I nästa steg får du snabbt tillgång till deras verktyg och allt material som finns på hemsidan. Kan ni förstå att detta är helt utan kostnad? En helt komplett CV-tjänst, helt kostnadsfritt. Man kan verkligen se detta som en investering för framtiden. Jag kommer garanterat använda mig av deras E-tjänst igen när det är dags att byta arbetsgivare.

Aspirantus CV-hjälp kommer att hjälpa dig till drömtjänsten som du alltid drömt om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *